Varit ute nu och ja..

Nu har vi varit ute och tränat och gått. Och det gick bra, Sune fick gå hur han ville för vi tränade att gå utan koppel efter vi hade gått. Och han va jätte duktig så nästa gång så ska jag träna att gå utan koppel innan vi går och se hur han går då lite spänande. Men där vi gick och tränade med Sune tränade jag inte med Birger utan jag gjorde det där spåren låg och spåren gick inte så bra denna gången synd för birger va klockren förra gången men men det kan inet gå bra varje gång. Men efter att Birger hade provat gå spåret så fick birger gå utan koppel och det gick jätte bra så blev glad över det. Men vi kom på efter varför ingen av dom tog spåret och det var för att dom va ganska trötta vi skulle ha tagit spåren först och sen tränat och gått men man lär sig något varje gång. Och gör man inga fel lär man sig inget. Eller hur är det nu. 

Jag hinner inte att ta bilder på hundarna idag för vi har varit ute hela dagen och nu börjar det bli mörkt. Men imorgon ska jag för ska fixa designen. Eller har börjat lite men ska fixa ännu mer det är kul. Nej nu ska jag lite annat.

En liten grej först bara det är nästan bara en vecka kvar till det är tävling i göteborg och det kommer bli kul kul kul. 
Hejdå!