16e Maj

Oj det var ett tag sedan jag var här inne. Vi lever och har det skönt med många långa promenader. Jag har ganska mycket runt omkring som händer just nu så tiden till träning blir liten. Men för att det ska bli litre träning och för att den ska bli så bra som den bara kan så går jag två kurser nu istället för bara agilityn. Nu går vi även rallylydnads kurs med. Tack vare att jag har tränat så mycket med Maja och tränat mycket rally innan så kunde jag hoppa över nybörjarkursen vilket jag är glad över. Denna kursen går jag för en som heter Emelie och hon är skit duktigt vilket även henns hundar är. Så det är riktigt roligt att gå kurs för henne. Tyvärr är inte gruppen så rolig tycker jag men men man kan inte få allt.
Att träna för personer som själva har lyckats och kommit långt är så roligt då man själv får lite blodad tand och vill prova på mer.
Jag hoppas jag kommer i en bättre träningsfas snart och allt annat lugnar ner sig så jag kan få en bra kombination mellan livet med hundarna och det vanliga vardagslivet.
Något nytt som har hänt är att vi har bytat foder till hundarna, då vår djuraffär kanske inte ska sälja Bravo biffar mer har vi valt att sluta med dem och gått över till Nordic istället. Det är nästan samma sak, vi får det nya fodret i biffar som från bravo. Vi har imorgon gett dem detta i en vecka och det fungerar lika bra vilket är skönt.
På lördag kommer jag åka kolla på lite utställning vilket senast var i Göteborg så det ska bli riktigt kul. Tyvärr ska jag inte åka och kolla på mina älskade Cavalierer vilket som kommer vara lite konstigt då jag kan det mästa om rasen och skulle kunna berätta allt i sömnen typ. Men det kommer nog bli riktigt roligt ändå!
Imorgon kör vi bilen mot landskrona hållet och så ska vi vara med på södra cavaliersällskapets cavalierpromenad. Det är vår första promenad som inte är gjord av vår uppfödare så det ska bli kul att se massa fina Cavaliere och prata en massa om rasen.
Det är allt för idag och hoppas inte det dröjer lika långt till nästa gång.