23e Juni

Idag jobbade jag mitt första pass själv och det gick bra, tyvärr var det ingen som köpte något men imorgon ska det bli ändringar på det!
Jag och hundarna har haft en liten paus från agilityn nu eller vi har missat två gånger nu så på måndag ska vi träna igen, tyvärr så är det kanske sista gången men jag hoppas vi fortsättser som vanligt ändå, den kursen utvecklas vi inte jätte mycket på men den är kul och nästan alla i gruppen är jätte trevliga och gör att man verkligen trivs.
Jag har just nu inte någon jätte tränings motivation men jag hoppas den snart kommer igen, jag känner att den börjar komma tillbaka men den är inte där riktgt ännu. Vet inte men tror det är för jag känner att jag inte kan komma dit jag vill. Jag gillar inte när jag inte kan lyckas med någotn till 100%. Jag vill inte små träna hemma, då kommer man aldrig vidare och det är viktigt för mig. Utveckling är 100% när det gäller allt i livet, det kvittar vad det är. Så att tävla är viktigt för mig och jag tycker att det borde vara något fler gjorde då man får allt på svart och vitt både på privatat plan men även avelsplan med.
Jag har "råkat" göra en sak som jag inte vet om jag ångrar men inget är ännu bestämt så jag får se vad som händer men min höst kanske kommer bli ganska speciell och jag kommer få uppleva något nytt eller ja nytt och nytt något det var ett tag sedan jag upplevde men ja, jag får se vad som händer.
Nu ska jag nog sova för imorgon blir det åter jobb och sen ska jag försöka klämma in lite träning med hundarna.