plugga plugga plugga

Nu ligger jag och Sune i sängen och kollar lite tv och bara slappar efter dagens bravader.

Båda hundarna fick vars en lång runda i förmiddags med lite träning. Sune fick träna mycket fokus under gång och för att inte ha tränat på väldigt länge och med speciellt mycket störning så var han otroligt duktig. Jag hade honom intill mitt ben under hela rundan nästan. Vi fick även sällskap av en ritchback (osäker på stavningen) under en del av rundan. Jag avskyr egentligen hundar som är okopplade där deras ägare inte har koll på dem. Då vill man inte möta mig jag blir rasande. Men idag kände jag att jag orkade skälla på tanten med hunden som tydligen inte var hennes och Sune tyckte den var ganska snäll och trevlig så ja, jag sparar det till någon annan men tycker ändå inte om det.

Birger fick även en egen runda med lite träning och så och han lyckades lika bra som vanligt.

Efter det har jag bara pluggat, pluggat och pluggat känns som jag lär och gör hur mycket som helst men det går sakta framåt. Känner mig lite stressad men ja det går bra hoppas jag.

Imorgon ska jag till skolan en snabbis på morgonen tror jag och sen ska jag och mamma kanske till väla, ska bli otroligt mysigt!