30 Juni sista dagen av månaden

Nu har vi nästan klarat av halva sommaren och det är inte en jätte rolig tanke men men-
Idag har det varit ganska bra väder halva dagen och andra halvan har inte varit det bästa kan jag säga men ändå lite skönt med inte så varmt väder. Jag gillar sol och värme jätte mycket eller mest när jag kan bada och åka båt och bara ta dte lugnt. Men ibland är det skönt att värmen drar sig undan så huden får lite semester från allt solande.

När vädret hade blivigt tråkigare och jag var ganska trött tog jag med mig hundarna och åkte upp till banan för lite träning. Birger var riktigt duktig och han klarade allt jag ville han skulle göra. Och Sune wow han är riktigt duktig just nu. Allt jag vill han ska göra gör han skit duktigt. Jag ska verkligen göra allt nu för att han ska ha den självsäkerhen med sig när vi är på nya platser. Men det tror jag vi kan klara.

Innan i år letade jag mycket efter koppel som ser lika ut på båda ändar. Ett koppel som saknar en ögla men så är det ringar på hela kopplet så man kan sätta fast öglan var man känner för det svårt och förklara men riktigt bra att ha om man ska sätta fast hunden runt något som ett träd eller något liknande. Så kollade jag runder på Hurttas hemsida för jag vet dem har fast inte i läder som jag är ute efter men så hittade jag där i läder ändå. Så nu letar jag efter ett. För man kan inte köpa saker från Hurttas hemsida så får hitta en återförsäljare som säljer dem. För jag ska verkligen ha ett.

Imorgon är det fredag och vädret ska inte bli det bästa men vad gör det. Jag ska gå med hundarna och ta det lugnt så det gör inget. Nu ska jag sova.