27e mars

i eftermiddags tog jag på mig min träningströja (har hittat en tröja med bra fickor och som jag gillar vilket även skickar signalerna åt sune att när denna tröjan är på så är det fokus och träning som gäller) Åter till träningen. Jag kände efter gårdagens pass ute som gick bättre än jag trodde var jag sugen på att göra det lite svårare för honom så idag tränade vi på lite svårare platser i trädgården bland annat bland lite kaninskitar.
 
Jag försöker verkligen vara så kräsen jag bara kan när det gäller Sunes utföranden och hur han lyckas med alla våra övningar. Men jag är faktiskt otroligt glad över hur det går. Vi är fortfarande långt ifrån vårt eller ja mitt mål men vi är ändå på god väg. Sittandet vid sidan går otroligt bra, det har verkligen kommit in i huvudet på honom och utan att ha tränat det speciellt mycket för att få honom nära benet så sitter han otroligt snyggt. Ska ta hjälp av mamma någon dag för att se vad hon säger, jag känner att han ibland halkar lite bak. Det är snyggt fortfarande och vet inte riktigt om vi skulle fått några avdrigspoäng på tävling för det och om vi skulle det tror jag inte det skulle bli några jätte avdrag men ändå. Fast jag tror inte jag ska lägga mer tid på det just nu utan nu är det mer position under gången samt störningar till momenten.  Jag tänker öka svårighetsgraden med tiden hela tiden, men jag kommer inte vara helt nöjd innan vi kan ha den svårastestörning jag någonsin kan komma på.
 
Till nästa pass har jag tänkt jag ska fortsätta träna fotposition, med mer svårigheter. Men även lära in snygga svängar bredvid då jag vet att detta kan vara ett lite svårare moment för oss då det är väldigt lätt för sune att tappa fokus under just svängarna så detta ska hårdtränas.
 
"vilje träning (eller vad det heter) ska även tränas ännu mer då detta kan behövas till senare. Att han själv väljer att avstå goda dofter och liknande, utan att jag säger något alltså han tar beslutet att inte äta eller lukta istället för att jag ska tvinga honom. Och detta leder till att beteendet blir säkrare då han själv tar besultet istället för jag ka ta det åt honom.
 
Sväng träningen tänker jag mig att jag ska använda mycket koner, pinnar och lite annat som ska placeras i rutor, åttor, linjer men ändå nära varrandra. Detta tror jag kommer hjälpa sune att följa mig och just lära sig att klara av att svänga. Eller jag får hoppas på det, tror att vi kanske får lägga lite energi på stenen igen. Men ska börja med det andra och sen se. Det känns som listan kan göras otroligt lång med saker vi måste bli bättre på, men samtidigt vill jag känna mig otroligt säker på att vi kan klara allt, med störning och allt.
 
Som man kanske förstår är planen att vi ska tävla, och målet är att vi ska klara första tävlingen i år vilket jag hoppas. Tanken med att vara såhär hård är att vi kan lyckas skrapa ihop höga poäng. Mina förhoppningar är att vi ska få runt minst 90 poäng men det är just nu en bra bit till vårt mål med mycket träning med störning. Men vi ska klara mitt mål och fortsätter det såhär så känner jag att vårt mål inte är så svårt ändå. Speciellt inte efter Sunes otroliga fotgående idag.
 
Nej nu ska jag sova och planera mer träning. Jag hoppas verkligen vi kan klara mitt mål, det är en av mina stora drömmar.
 
God natt imorgon blir en lång dag.