27e Februari

Gud vad jag blev trött nu, jag ser på får vi följa med? Tror det ska vara några hundar med eller typ agility men får se.

Idag hade vi agility träning och privat träning, det gick helt okej eller privat träningen gick mycket bra men agilityn gick sådär det var ganska svårt för banan var riktigt klurig men vi klarade ut den ganska bra ändå men nja inte jätte bra.

Jag har tagit sönder två klicker:s nu på kort tid eller sönder och sönder man har kunnat använda dem men inte ha dem runt armen. När vi kom in efter träningen där inne en snabb runda blev jag visad nya klickers som hade kommit idag och något kul som jag gillade dem hade fått in klickers i rosa med rosa band till. Så en rosa fick följa med mig hem lite kul med ny färg piggar upp lite tycker jag.

I lördags var jag och Birger och tävlade i rallylydnad, vi var 21 stycken i klassen tror jag i min grupp. Birger gick sådär man märkte att han blev störd av miljön men hade jag inte gjort världens tabbe hade vi klarat oss över 70 poäng och klarat första tävlingen av 3 stycken. han satte sig ner och kliade sig och då fick jag panik och rörde för att få honom att bli fortsätta och det skulle jag aldrig gjirt då om man rör hunden med vilje man blir diskad så vi blev diskade tyvärr annars hade vi nog klarat över 70 poäng men men. Jag är ganska säker nu på att jag ska anmäla Sune till en tävling inom kort känner mig taggad att prova vad han kan gå för.

Nu ska jag sova god natt