varför inte

Efter många funderingar har jag nu bestämt att jag ska precis som alla andra göra en liten samanfattning av året som gått med hundarna. Mål listan för 2012.
 
Birger
¤ Att få exellent på en officiell utställning. 
¤ Göra debut i rallylydnaden. 
¤ Vara frisk!
 
Sune
¤ Debutera i rallylydnad. 
¤ Få en topp tre placering på en serietävling i agility.
¤ Klara olika moment med extrem störning. 

Sen har jag ett mål till som jag inte har som mål ännu inte gäller det beror på hur allt går. Målet är att klara rallylydnads klass 1 (nybörjarklass). Men vill inte ha det som ett så stort mål. Det är vårt huvudmål just nu men för att komma till det har jag delat in allt i del mål. De olika delarna är att 

1. klara alla moment hemma bra och snyggt. 
2. Debutera!
3. Klara en tävling där vi får minst 70 poäng
4. Klara tre med minst 70 poäng. 

Jag vill inte låsa mig på om något inte fungerar utan istället så gör jag flera mindre mål så vi lyckas ofta. 

Mina mål för året
¤ är att bli duktigare och jämnare med träningen. 
¤ Börja träna mig själv bättre så jag orkar med mer på agilityn utan att dö efter några banor. 
¤ utvecklas med hjälp av nya böcker och hela tiden utvecklas, vill inte låsa mig och inte se alla olika möjligheter. 
¤ FÖLJA UPP MÅLEN OCH PRICKA AV NÄR DEM ÄR KLARADE OCH KANSKE LÄGGA TILL NYA!

Jag börjar med Birger och vi har klarat två av tre mål på min lista. Han har varit frisk och vi har debuterat i rallylydnadsklass 1 vi klarade inte klassen utan diskades för jag råkade röra honom vilket var lite synd annars hade vi kanske klarat det. Det han inte har klarat är att få ett officiellt exellent.
 
Sunes mål då vi har debuterat i rallyn, och börjat öva med svår störning men ja inte mer. Vi tragglar vidare på agilityn. 
 
Detta året har inte varit något bra år för oss och jag hoppas verkligen att nästa blir bättre för detta har varit hemskt hundmässigt. Just nu har jag varken lust eller tid att träna hund då jag jobbar jätte mycket just nu och sen har jag ingen motivation. Hoppas verkligen att den kommer igen men jag känner samtidigt att jag står lite vid en vägkorsning med allt och vet inte riktigt åt vilken riktning jag ska gå. Skriver mer om det en annan dag tror jag och en lisa med mål kommer någon annan dag kanske. Men har kollar målen från förra året ifall. 
 
Nu ska jag fixa till mina naglar lite känner för att måla dem lite inför imorgon och nyårsafton. Skulle fixat naglarna på salongen men dem hade ingen tid innan nyår så får göra det bästa av allt. 
 
Nu ska jag se klart filmen jag startade innan.