29e Januari

Oj vad jag är dålig på att blogga!

Idag har jag och hundarna tagit det lugnt med träning och långa rundor. Jag började med att ta med mig Sune till havet och hade lite egen tid med honom och tränade lite fokus och så fick han springa av sig lite eller nja springa och springa. Sen gick jag hem och bytade hund och tog med mig Birger på en ny runda den blev här hemma runt lite. Även Birger fick lite träning under rundan.

Denna veckan har vi tränat om man räknar med den i måndags cirka 5 dagar tror jag, och det går åt rätt riktning. Jag har även anmält Birger till en Rally tävling vilket ska bli riktigt spännande vi har lite kvar att träna men tror det kan gå helt okej. Så fram till den blir det träning, träning och träning.

Min kamera ligger just nu bredvid min tv och har inte lämnat den platsen på ett tag. Får börja använda den mer nu känner jag. Det är kul men det blir inte att jag tar med den eller fram den.

Såg lite roliga saker igår som jag måste kolla upp mer om det, hoppas på mer tur nu.

Ska försöka fixa ny design känner mig trött på denna och kanske ny header men lättare sagt än gjort. Eller det är inte så svårt men får bara inte tiden till att göra det.

Nu ska jag söndags fixa lite.