26e November

Just nu är det storm ute eller inte här men det är det i andra delar av Sverige. Idag har varit en rolig dag. Vi har varit på utställning idag, Malmö valp.

Det var cirka 20 cavalierer anmälda och en av dem var Sunes systers valp. Han var jätte gullig men han liknade inte sune. Resultatet i slutet blev inte som jag trodde när jag först såg vilka som var med i de olika klasserna. Eller när jag märkte att det inte skulle gå som jag trodde från början så hade jag ändå inte så fel. Alltid lika kul att träffa lite Cavalierfolk.

Men kände att jag hade ett större tävlings sug på tävlingen i helsingborg men då var det ju mer spännande och även vuxna hundar. Det är inte samma sak när det är en valputställning. Men en utställning är en utställning så på ett sätt är de alltid kul.

När vi skulle svänga av från motorvägen lägger gps:en av och paniken kommer snabbt till oss båda i bilen. Men som tur var fick jag upp navigatorn i mobilen och den räddade oss så vi kunde hitta rätt och komma fram i tid vilket vi behövde cavaliererna var först in i ringen.

Efter att cavaliererna var klara i ringen gick vi för en snabb shopping igen. Jag hade redan en gång innan kollat runt snabbt men det var inga roliga som var där bestämde jag snabbt.

Men kom sedan på att dem sålde stamtavlemappar eller vad man kallar dem både hos royal och agria och en sådan har jag länge tänkt köpa. Och valet var ganska lätt från vem jag skulle köpa den. Det fick bli en röd och fin från Royal. Om vi ändrar foder igen så kommer vi gå över till dem igen men till agria har vi inget och kommer nog aldrig ha så valet var lätt.

Så nu ligger det en penna, och alla viktiga papper på hundarna där, skit bra så man vet var allt är.

Imorgon ska jag verkligen försöka träna hundarna har varit dålig några dagar på det nu. Jag ska kanske även iväg och rida en runda och sen kanske göra lite silver.



En ganska gammal bild på Sune i aktion.
Nu ska jag se på lite film tror jag och ladda inför en aktiv dag imorgon.