Hänt mycket idag riktigt kul

Hej hej
Idag har det hänt mycket fast ändå inte så mycket. Låg på soffan till 1 och sen gick jag ut med hundarna i regnet. Oj vad det regnade fast inte som för några dagar sen men ändå ganska mycket och jobbigt. Men gick en runda på kanske 30 minuter. Men det va skönt att vara ute. Efter átt ha varit ute städade jag nästan hela huset. Och sen tog jag det lugnt kollade tv och spelade lite tv spel.

Sen vid 5 kom Olivia hit sjukt kul. Hon hade med sig Gnistuss och Bloue hennes nya hund nu har vi en bra början på våran kennel haha. Fast vi har 75% hanar och en tik men man kan ju alltid ha en kennel med bara hanar.

Jag och Olivia va först ute och gick med hundarna i näsan en timme tror jag. Sen fick hundarna leka eller springa runt själva lite. Och det gick jätte bra. Sune va lite osäker men det gick ändå riktigt bra tycker jag. Kul! Sen har vi tagit det lugnt och ätit godis och sett på greys.

Imorgon är det agility träning och jag är lite nervös och det brukar jag inte vara lite konstigt tycker jag. Jag vill inte hoppas på för mycket men. Vi kollade på alla mina priser jag fått innan och har kommit 3a många gånger. 2a en gång och 1a en gång så imorgon hoppas jag på att komma 2a med birger. Och inget mer eller det hade varit kul men är nöjd med 2a.
Men får se hur det går har inte tränat något idag men hoppas det inte blåser imorgon skriver nog imorgon morgon igen och sen efter tävlingen.